İçeriğe geç

Alternatif Bank Hoşgeldin Faizi Kaç Ay

Alternatif bank hoşgeldin faizi ne kadar sürer?

Kampanya detayları Cari hesabın esnekliğini vadeli hesabın getirisiyle birleştirerek, VOV hesap sahipleri artık “sonsuz” hoş geldin faizinden faydalanabilirler. VOV hesabında, hoş geldin faizi dönemi sonunda seçilen 8 bankacılık ürününden birini kullanarak hoş geldin faizinden süresiz olarak faydalanabilirsiniz.

Hoşgeldin faizi kaç ay geçerli?

45 gün boyunca koşulsuz hoş geldin faizinden yararlanırsınız. Güncel hoş geldin faiz oranı %53’tür.

Alternatif Bank Vov hesap faizi ne kadar?

VOV hesaplaması. Tasarruflarınıza %53’lük avantajlı faiz oranıyla değer katın. Ayrıca, VOV hesabınızda sizi sonsuz hoş geldin faizi bekliyor!

Alternatif bank devlet güvencesi altında mı?

Vadeli TL hesap faiz oranları brüt faiz oranlarıdır. Vadesinden önce zarar gören hesaplara faiz uygulanmayacaktır. 7 Aralık 2023’te yayınlanan yönetmelikle 650.000 TL’ye kadar olan tasarruf hesapları devlet garantisi altına alınmıştır. Detaylı bilgi için tıklayın.

Hoşgeldin faizi bitince ne olur?

Hoş geldin faizi süresi dolduktan sonra, hesap bakiyenize göre avantajlı faiz oranlarından yararlanacaksınız. Faiz oranlarını buradan görüntüleyebilirsiniz. Faiz oranı toplam bakiyeye göre hesaplanır.

Akbank hoşgeldin faizi kaç ay sürer?

Ayrıca ilk hesabınızı açtığınızda birikimlerinizi %47,00’lık tanıtım faiz oranıyla değerlendirebilirsiniz. Tanıtım faiz oranının 30 gün geçerli olduğunu bildirmek isteriz. Bu sürenin sonunda liste faiz oranlarında faiz alırsınız.

Tanışma faizi kaç aydır?

Giriş faiz oranı, hesabın açıldığı gün geçerli olan faiz oranıdır. Giriş faiz oranı, hesabın açıldığı güne göre 32-120 günlük bir süre üzerinden hesaplanır.

Tanışma faizinden sonra ne olur?

Giriş faiz oranı 30 gün geçerlidir ve hesap açıldığında başlar. 30 gün sonra giriş faiz oranı sona erer ve bankanın günlük olarak yayınladığı uzatma faiz oranıyla değiştirilir. Giriş faiz oranı sona erdikten sonra uygulanacak uzatma faiz oranı günlük olarak değişebilir.

Denizbank hoşgeldin faizi kaç ay sürer?

(MobilDeniz ve İnternet Bankacılığından 5.000-5.000.

Alternatif Bank’ın sahibi kim?

Katar Ticaret BankasıAlternatif banka/ana kuruluş

Alternatif Bank hangi bankalarla anlaşmalı?

Ortak POSZiraat BankasıVakıfBank.Akbank.İş BankasıYapı Kredi BankasıHalk Bankası

Alternatif Bank nereye bağlıdır?

Tanışın: 1991 yılında Türk bankacılık sektörüne katılan Alternatif Bank, 2016 yılı sonunda Commercial Bank’ın %100 iştiraki haline geldi.

Alternatif Bank hangi sigorta şirketi ile çalışıyor?

Alternatif Bank aracılığıyla yerel ve global sigorta ortaklarımızın ihtiyaç duyduğunuz tüm sigorta çözümlerine ulaşabilirsiniz.

Vov hesapta EFT ücreti var mı?

Dijital para transferleri (EFT, Havale, Hızlı, Vadeli EFT, Geç EFT, Geç Hızlı) süresiz olarak ücretsizdir.

Akbank 32 günlük faiz oranı ne kadar?

Akbank Mobil veya Akbank İnternet üzerinden Akbank müşterisi olunduktan itibaren 90 gün içinde açılacak TL vadeli mevduat hesapları için; 10.000 TL – 10.000.

Vov hesap faiz ne zaman hesaba geçer?

VOV hesabına ilişkin faiz tahakkuku her gün saat 17:00 itibarıyla cari hesabın gün sonu bakiyesine göre belirlenir. Gün sonunda müşterinin mevduat hesabına aktarılan tutara gecelik faiz uygulanır. Bankanın belirlediği gün sonundan sonra müşterinin VOV hesabına gelen tutarlar mevduat hesabına yansıtılmaz.

Denizbank hoşgeldin faizi kaç ay sürer?

(MobilDeniz ve İnternet Bankacılığından 5.000-5.000.

Hoş geldin faizi nasıl oluyor?

“Hoş geldin oranı”, “tanıtım oranı” olarak da adlandırılır, bankaların yeni müşterilerinin mevduat hesaplarına uyguladığı özel bir faiz oranıdır. Bankanın mevcut müşterilerine uyguladığı standart mevduat oranından daha yüksek bir faiz oranıdır.

VakıfBank hoşgeldin faizi kaç ay verilecek?

Hesap açmak için gereken minimum tutar 50.000 TL, 10.000 USD ve 10 TL’dir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir