İçeriğe geç

Phaeton Ilaç Ne Işe Yarar

Phaeton ne işe yarar?

HEKTAŞ TİCARET TURK A.Ş. HEKTAŞ TİCARET TURK A.Ş. PAPATYA (Matricaria spp.) 100 ml/gün. Şeker pancarı ve yabancı otların çıkışından sonra, yabancı otların 2-4 yapraklı döneminde kullanılır.

Clopyr ne işe yarar?

SAFA TARIM A.Ş. SAFA TARIM A.Ş. 100 ml/gün. Şeker pancarı ve yabancı otların çıkışından sonra yabancı otların 2-4 yapraklı döneminde kullanılır.

Confidor ilaç ne işe yarar?

Confidor SL 200 bitkilerin kendi savunma mekanizmalarını güçlendirir ve hastalıklara karşı daha dirençli hale getirir. Bitkilerin kuraklık, aşırı sıcak, hava kirliliği ve toprak tuzlanması gibi kimyasal ve fiziksel etkenlerin neden olduğu stres koşullarına karşı daha dayanıklı olmasına yardımcı olur.

Kibele ot ilacı kaç günde etkisini gösterir?

Yabancı ot çıkmasa bile, ilk uygulamadan 7-10 gün sonra ikinci uygulama yapılır. KIBELE® 490 SC’nin aktif olabilmesi için, uygulama nemli toprağa yapılmalı ve uygulamadan sonra yeterli yağış veya yağmurlama sulama yapılmalıdır.

Passat ilacı ne işe yarar?

Buğdayda bit böcekleriyle mücadele, metrekare başına ortalama 15 veya daha fazla ergin böceğin görülmesiyle başlar.

Kokar ot ne işe yarar?

Buğdayın kardeşlenme döneminde ve Hindistan cevizinin 2-4 yapraklı döneminde kullanılır. Yabancı otların genç ve aktif büyüme döneminden buğdayın kardeşlenme döneminin sonuna kadar kullanılır. Kardeşlenmeden sonra kullanılır.

Soğan ot ilacı ne zaman atılır?

Ayçiçeği: Uygulama, ekimden sonraki ilk hafta ve yabancı ot çıkışından önce yapılır. Soğan: Tohumdan soğan yetiştirirken soğanların 2-4 yapraklı döneminde, arpacık soğanından soğan yetiştirirken ise ekimden sonra, soğanlar çıkmadan önce veya soğanların 2-4 yapraklı gerçek döneminde uygulanır. 4 yapraklı.

100 Litre suya Ne Kadar ot İlacı Eder?

Ayrıca uygulamadan sonra püskürtücüyü temizlemek için kullanılır. Arılara zararsızdır. PÜSKÜRTÜCÜNÜN TEMİZLENMESİ: Özellikle herbisit ve bitki büyüme düzenleyicilerinin kullanıldığı yerlerde, püskürtücü tankındaki 100 litre suya 100 ml STARWET ekleyin ve karıştırın.

Pancar ot ilacı ne zaman atılır?

b) Çıkış Öncesi: Herbisit, şeker pancarı ekildikten sonra, ürünler ve yabancı otlar çıkmadan önce toprağa uygulanır. Önce toprağa uygulanır.

Komodo ilacı ne işe yarar?

KOMODO® 25 EC, aktif madde sipermetrin içeren geniş spektrumlu temas ve gastrotoksik bir insektisittir. Zararlının sinir sisteminde etki eder ve sinir hücrelerinin aksonlarındaki voltaj kapılı sodyum kanallarını açık tutarak böcekleri felç ederek öldürür.

Coragen ilacı ne işe yarar?

Coragen® 20 SC, pamukta sorun oluşturan pamuk kurdu, dikenli kurt ve pamuk yaprak kurdu (Prodenya) zararlılarına karşı kullanılan üstün özelliklere ve yeni etki mekanizmasına sahip bir insektisittir.

Decis ilacı ne işe yarıyor?

Kambur balina (Zabrus spp.) Burun böceği (Sitona sp.) Mısır kurdu (Sesamia sp.) Şeker pancarı piresi (Chaetocnema sp.)

Ayrık otu ilacının adı nedir?

GORDONN adlı bitki koruma ürünü, etki mekanizması nedeniyle O,4 ​​grubunda sınıflandırılan bir herbisittir. Aynı etki mekanizmasına sahip bitki koruma ürünlerinin tekrarlanan uygulamaları, direnç gelişimini destekler.

Helga Süper ne işe yarar?

Bitki koruma ürünü, yabancı otların genç döneminde (Kanyaş’ta bu, yabancı otların 30 cm boya ulaştığı dönemdir), 3-6 yapraklı olup hızlı büyüme gösterdiği dönemde üzerine püskürtülerek kullanılır.

Tokta süper ne ilacı?

Yabancı ot gelişiminin çok yavaş olduğu kuru havalarda ve düşük sıcaklıklarda uygulama yapılmamalıdır. TOKTA SUPER, şeker pancarında yabancı ot kontrolünde kullanılan fenmedifam, diklorpikolinik asit ve kloridazon gibi herbisitlerle karıştırılabilir.

Volkswagen Phaeton neden kaldırıldı?

İlk yayımının 90. yılı.

Phaeton kaç beygir?

Volkswagen Phaeton’un teknik özellikleri Çünkü bu motor gerçekten çift V’dir. İki V6 motorun birleşiminden oluşur. Dört tekerlekten çekişli ve 450 beygir gücündeki bu devasa motor 580 Nm torka sahiptir. 0’dan 100’e 6 saniyede hızlanan Phaeton, 100 kilometrede ortalama 15 ila 16 litre yakıt tüketir.

Volkswagen Phaeton üretimi durdu mu?

Phaeton D2, daha önce 2002’den 2016’ya kadar Almanya’nın Dresden kentinde üretilmişti. Ancak şirket elektrikli araçlara odaklanmaya başlayınca 2016 yılında Phaeton D2 üretimi durduruldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Masaj Yapan Escort