İçeriğe geç

Asperox Sarı Güç Durulanır Mı

Asperox durulanır mı?

Gömlekler, yakalar ve kollar için ürünü doğrudan kirli bölgeye püskürtün. Daha sonra makinede yıkayın. Halılar, kanepeler ve döşemelerde, kirli bölgeye püskürtün ve bir süngerle ovalayın. Daha sonra yüzeyi temiz bir bezle durulayın.

Asperox kaç dakika bekletilir?

Asperox Yellow Power’ı püskürtün, 5 saniye bekleyin ve ardından nemli bir sünger veya bezle silin.

Asperox Sarı Güç nasıl kullanılır?

PVC yüzeyler için: Kirli PVC kapı, PVC pencere, PVC sandalye, PVC masa yüzeyine Asperox Yellow Power püskürtün, bir süre bekleyin ve ardından nemli bir sünger veya bezle silin. Duvarlar için: Duvar yüzeyine Asperox Yellow Power püskürtün*, bir süre bekleyin ve ardından nemli bir sünger veya bezle silin.

Asperox Sarı Güç nerede kullanılmaz?

Yerli ve Türkiye’de üretilmiştir. Asperox hangi yüzeylerde kullanılamaz? Ocak, fırın ve davlumbaz gibi aşınabilen ve rengi solabilen yüzeylerde güçlü kimyasallar kullanmanızı önermiyoruz.

Asperox bulaşığa sıkılır mı?

Bulaşık makinesi çoğu zaman ıslak kaldığı için makinenizin içini Asperox çok amaçlı temizlik sıvısıyla düzenli aralıklarla temizleyerek kir ve lekeleri giderebilirsiniz.

Asperox sarı güç İsrail malı mı?

Üretim yeri: Türkiye. Ürün etiketindeki bilgiler ile web sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan bilgiler arasında herhangi bir tutarsızlık olması durumunda sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Asperox Sarı Güç pas söker mi?

Asperox Yellow Power, yağ, pas ve kirli yüzeyleri 5 saniyede anında yok eder.

Sarı güç ile mavi güç arasındaki fark nedir?

ASPEROX Yellow Power, mutfağınızdaki yağ ve kiri kısa sürede temizlemekle kalmaz, aynı zamanda otomobil, bisiklet ve motosiklet jantları gibi araçlardaki yağ ve kiri temizlemeye de yardımcı olur. ASPEROX Blue Power ile inatçı su lekelerini, kireç ve sabun kalıntılarını kolayca çıkarabilirsiniz.

Asperox Sarı Güç araba kaportasında kullanılır mı?

Ayrıca Asperox Yellow Power ile artık araba koltuğunuzda leke oluşması korkusu olmadan yolculuğunuzun tadını çıkarabilirsiniz.

Asperox sarı güçle koltuk silinir mi?

Koltuklarınızdaki lekeleri ve kirleri temizlemek için sadece elektrikli süpürgeyle temizlemek yeterli değildir; derinlemesine bir temizlik gerekir. Temizlenecek suya Asperox Yellow Power ekleyerek koltuklarınızı nemli bir bezle silebilir ve böylece etkili bir temizlik sağlayabilirsiniz.

Asperox sarı güç banyoda kullanılır mı?

Asperox Uygulaması: Duş kabinini talimatlara göre temizlemek için Asperox ürününü kullanın. Genellikle bir sprey şişesi veya köpük uygulaması kullanılarak kire püskürtülür ve birkaç dakika etki etmesi beklenir. Bekleme süresi, ürünün kirle etkileşime girmesine ve inatçı lekeleri yumuşatmasına yardımcı olur.

Asperox sarı güç Türk malı mı?

Ev temizlik ürünleri sektöründe faaliyet gösteren yüzde 100 yerli sermayeli şirket Beyaz Kağıt’ın pazar lideri markası Asperox, “Sarı Güç” lansman kampanyasıyla dört ödüle layık görüldü.

Asperox Sarı Güç mutfak dolabı silinir mi?

Yüzeyleri silin: Mutfak dolapları, ocak ve fırın gibi yüzeyleri silmek önemlidir. Bu yüzeyleri sıcak su ve deterjan kullanarak bir bezle temizleyin. Yağlı lekeleri çıkarmak için Asperox Yellow Power Degreaser kullanın. Temiz bir bezle kurulayın.

Asperox Sarı Güç duvar silinir mi?

Artık kalorifer peteklerinden, çocuklarınızın boyadığı duvarlardan, mutfaktaki duvarlardaki yağ lekelerinden, sigara dumanından kaynaklanan lekelerden ve kirlerden endişe etmenize gerek yok. Duvarlarınızdaki lekelere Asperox Yellow Power uygulayıp bir süre bekledikten sonra nemli bir bezle silerek tertemiz duvarlara kavuşabilirsiniz.

Asperox ile buzdolabı silinir mi?

Asperox markalı ürün, içeriğinde agresif kimyasallar bulunduğu için buzdolabı ve ocaktaki renkleri tamamen yok ediyor.

Asperox mavi güç yutulursa ne olur?

Ciddi yanıklara neden olur. Yutulması halinde ölümcül olabilir. Asit ve suyla reaksiyona girer.

Asperox banyoda nasıl kullanılır?

Asperox Uygulaması: Duş kabinini talimatlara göre temizlemek için Asperox ürününü kullanın. Genellikle bir sprey şişesi veya köpük uygulaması kullanılarak kirin üzerine püskürtülür ve birkaç dakika etki etmesi beklenir. Bekleme süresi, ürünün kirle etkileşime girmesine ve inatçı lekeleri yumuşatmasına yardımcı olur.

Asperox ile mutfak dolabı silinir mi?

Tezgahı dezenfekte etmek için dezenfektan sprey kullanabilirsiniz. Yüzeyleri silin: Mutfak dolapları, ocak ve fırın gibi yüzeyleri silmek önemlidir. Bu yüzeyleri sıcak su ve bulaşık deterjanı kullanarak bir bezle temizleyin. Yağlı lekeleri çıkarmak için Asperox Yellow Power Degreaser kullanın.

Asperox sarı güçle araba yıkanır mı?

Asperox Yellow Power Araba Temizliği ile artık araba koltuğunuzda leke kalma korkusu olmadan yolculuğunuzun tadını çıkarabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir