İçeriğe geç

Gello Krem Ne Işe Yarar

Gello ne işe yarar?

Gözeneklerdeki kirleri temizlemek ve yağı kontrol altına almak için yumurta özütü ile formüle edilmiş maskeyi durulayın. Gello Yumurta Akı Gözenek Maskesi, gözeneklere derinlemesine nüfuz eden ve gözenekleri tıkayan yağı gideren yumurta akı özütü içeren gözenek temizleyici bir maskedir.

Hyalo krem ne işe yarar?

HYALO4 KONTROL KREM • Hyaluronik asit, hücre dışı matrisin önemli bir bileşenidir, hidrofilik özellikleri nemli bir yara ortamı sağlar ve yara iyileşmesinin tüm aşamalarında önemli bir rol oynar. Gümüş sülfadiazin, bilinen en etkili antimikrobiyal ajanlardan biridir.

Lipogel krem ne işe yarar?

Lipogel Lipo-Gel Krem Bu bölgesel zayıflama ürünü yüz, kol, bacak, karın, kalça ve göğüs bölgesinde de kullanılabilir. Aktif formülü sayesinde bu krem ​​hızla emilir ve anında etki gösterir.

Krem niye kullanılır?

Krem veya nemlendirici, etken maddenin yağ, mum vb. taşıyıcı maddelerle karıştırılmasıyla elde edilen ve güneş, yağmur vb. gibi etkenlerden korunan ürünlerdir. Bu terim, dış etkenlere karşı koruma sağlamak amacıyla yüzeysel olarak uygulanan tıbbi ürünler ve viskoz kozmetik maddeleri ifade eder.

Gello diş beyazlatma jeli nasıl kullanılır?

*DİŞ BEYAZLATMA JELİ NASIL KULLANILIR* – Ürünü pamuklu çubuklar yardımıyla tüm dişlerinize uygulayın. – İsterseniz tek bir pamuklu çubukla yapabilir ya da her diş için ayrı ayrı pamuklu çubuklar kullanabilirsiniz, karar sizin. – 1-2 dakika bekledikten sonra kullandığınız kulak pamuğu ile üst kısımdaki jeli çıkarın. – Ilık suyla durulayın…

Gello nerenin ürünü?

GELLO GMBH GELTECHNIK – Viskon jeller konusunda uzman Şirketin merkezi Almanya’nın Ahaus kentindedir.

Hyaluronik asit yüz kremi ne işe yarar?

Hyaluronik asit cildi nemlendirir, kırışıklıkları önler, yaşlanma karşıtı özelliklere sahiptir, cilde genç bir görünüm kazandırır ve elastikiyet sağlar. Bu faydaları göz önünde bulundurulduğunda, düzenli kullanım cilt için kalıcı faydalar sağlar.

Wcura D krem ne işe yarar?

Wcura yara kremi, yatalak hastaların vücudundaki yaraları ortadan kaldırmak veya en aza indirmek için kullanılır. Ayrıca ciltteki akne ve iltihabı kurutmak için kullanılan bir krem ​​türüdür.

Yara tozu ne işe yarar?

ZEOLİT YARA VE YANIK TOZU Yaraların enfeksiyon kapmasını önleyerek enfeksiyonların gelişmesini durdurur, yaralı bölgeye oksijen taşınmasını sağlayarak yaranın hızlı iyileşmesini sağlar.

Lipo krem kaç TL?

680,00 TL’lik havale ile 13,60 TL daha az ödeyin.

Voltaren jel krem ne işe yarar?

Voltaren Emulgel – Romatizmal hastalıkların, morarma ve burkulma gibi yumuşak doku travmalarının, ayrıca ağrı, iltihap ve kas gerginliğiyle kendini gösteren kas-iskelet sistemi hastalıklarının lokal tedavisinde kullanılır.

Vully krem ne işe yarar?

Vully cilt bakım ürünü, C vitamini ve AHA ve BHA gibi antioksidanlar içerir. C vitamini, serbest radikallerle savaşarak cildin daha genç ve sağlıklı görünmesine yardımcı olur. Ayrıca lekeleri ve güneş hasarını azaltmaya yardımcı olur.

Madecassol krem ne işe yarar?

Madecassol krem, cilt yenileyici özelliği sayesinde sivilce izlerini ve lekeleri yok ederken, özellikle yaralar üzerindeki etkisi ve cilt tahrişlerini yatıştırma özelliği sayesinde lazer epilasyon ve cilt bakımı sonrası oluşan tahrişlerin tedavisinde oldukça başarılı bir üründür.

Fito krem ne işe yarar?

PHYTO, epitel yenilenmesi gerektiren cilt dokusu hastalıklarının topikal tedavisinde kullanılır. Cilt dokusu yenilenme süreci çeşitli nedenlerle yavaşladığında veya değiştiğinde (yaş, çeşitli kozmetiklerin neden olduğu lezyonlar, karındaki çatlaklar ve çatlak meme uçları) endikedir.

Kremi çok sürersem ne olur?

Ürünlerin yeterli miktardan fazla kullanılması cilt tahrişine, kızarıklığa ve bazı durumlarda cildin yüzeyinde ince veya yağlı bir kalıntıya neden olabilir. Cilt bakım rutinindeki en önemli adım nicelik değil, kaliteli uygulama olmalıdır.

Gello ağız kokusu nasıl kullanılır?

Dişlerin doğal beyazlığını korumaya yardımcı olarak, diş etleri ve diş çürümesine karşı da ekstra koruma sağlar. NASIL KULLANILIR: En iyi sonuçlar için, günde iki kez, sabah ve akşam, dişlerinizi fırçaladıktan sonra kullanın. Spreyi ağzınıza uyguladıktan sonra, 30 saniye çalkalayın ve tükürün.

Gello maske haftada kaç kez kullanılır?

Haftada bir kez kullanılması tavsiye edilir.

Gello ter önleyici sprey nasıl kullanılır?

Cilt yapısına göre değişiklik gösterebilir. Deneyimli kimyagerler tarafından üretilen Gello antiperspirant spreyi kullanırsanız vazgeçemeyeceksiniz. Ter bezleri geceleri aktif olmadığı için ürünü akşam yatmadan önce temiz bir bölgeye uygulamanız önerilir.

Gello tonik nasıl kullanılır?

Toniği cildinize pamuk yardımıyla dairesel hareketlerle uygulayabilirsiniz. Cildinizde kir veya yağ kalmayana kadar devam edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir