İçeriğe geç

Beyaz Göz Kalemi Nerelerde Kullanılır

Beyaz göz kalemi ile neler yapılır?

Beyaz kalem sadece dudak makyajını daha çarpıcı ve etkileyici hale getirmekle kalmaz, aynı zamanda makyaja derinlik ve boyut katmak için de kullanılabilir. Yüz makyajınızı renklendirmek istiyorsanız, kaşları vurgulamak ve yüz ifadesine daha fazla derinlik kazandırmak için kaşların altına beyaz bir eyeliner kullanabilirsiniz.

Gözü iri gösteren makyaj nasıl yapılır?

Aydınlatıcı göz köşelerine, kaşların altına ve göz kapağının ortasına uygulanabilir. Bu, gözlerin daha net ve geniş görünmesini sağlar. Ayrıca, göz altına ve gözün dış köşesine hafif bir kontur uygulamak gözlere daha derin ve daha büyük bir görünüm kazandırabilir.

Beyaz göz farı nasıl kullanılır?

Gözlerinize canlı ve parlak bir etki vermek için göz kapaklarınıza beyaz bir kalem hafifçe uygulayın. Kalemi parmaklarınızla hafifçe karıştırın ve yayın. Aynı işlemi üst göz kapağınızın iç kısmına dipliner olarak da kullanabilirsiniz. Bu aşama gözlerinizin parlak görünümünü vurgulayacaktır.

Kahverengi gözler için hangi renk göz kalemi?

Kahverengi gözlerde en iyi görünen eyeliner renkleri arasında siyah, kahverengi, kırmızı, bordo, bakır, mor, mavi ve yeşil bulunur. Bu renkler kahverengi gözlerin sıcak ve derin görünümüne en iyi şekilde uyum sağlar ve göz makyajını çok daha profesyonel gösterir.

Göz kalemi nereye sürülür?

Eyeliner nereye sürülür? Kalemi gözlerin köşelerine doğru çekerseniz, gözler daha küçük görünür. Bu nedenle, eyeliner’ı göz kapağının ortasından uygulayın ve kirpik diplerinden dışarı doğru hafifçe kalınlaştırın.

Ten rengi göz kalemi ne işe yarar?

Eyeliner uygularken mevcut göz yapınızı görsel olarak büyütmek istiyorsanız, kesinlikle ten rengi bir eyeliner kullanmalısınız. Gözlere ten rengi eyeliner ile ince bir çizgi çekerseniz ve üst kirpiklere siyah eyeliner çekerseniz, gözleriniz çok daha büyük görünecektir.

Göz içine beyaz kalem neden sürülür?

Göz makyajının vazgeçilmezi olan beyaz eyeliner, gözlerinizi daha büyük ve canlı göstermek için ideal bir üründür. Beyaz eyeliner göz çevresindeki kızarıklıkları gizler, gözlere parlaklık verir ve makyajınıza tazelik katar.

Gözü parlak göstermek için ne yapmalı?

Endişeniz tamamen kozmetikse, kontrast ekleyerek gözlerinizin daha parlak görünmesini sağlayabilirsiniz: maskara uygulayın, ten rengi bir eyeliner kullanın veya koyu çerçeveli gözlükler takın. Ayrıca kızarıklığa neden olabilecek iltihabı hafifletmek için gözlerinize soğuk bir kaşık koymayı deneyebilirsiniz.

Göz nasıl daha büyük gösterilir?

GÖZLERİNİZİ DAHA BÜYÜK GÖSTERMENİN 10 YOLU Öncelikle sakinleşin, nemlendirin ve göz çevrenizdeki şişkinliği yok edin. … Koyu halkalar gözlerin daha küçük görünmesine neden olur. … Her kadının bir kirpik kıvırıcısı olmalı! … Kirpikleri uzatan bir maskara kullanın. … Siyah bir eyeliner ile dalgalı bir çizgi çekin.Daha fazla makale…•2 Temmuz 2020

Kahverengi gözleri hangi renk ortaya çıkarır?

Göz makyajınızda doğru renkleri birleştirerek gözlerinizi vurgulayabilir ve ön plana çıkarabilirsiniz. Kahverengi gözler için olmazsa olmaz göz farı tonları arasında yeşil, kahverengi, kırmızı, bakır, mor, siyah ve koyu mavi bulunur. Bu renkler göz renginizi daha da ön plana çıkaracaktır.

Hangi göz rengi hangi far?

Farklı göz renkleri için uygun göz farı renkleri. Mavi göz rengine sahip kişiler turuncu ve bakır tonlarındaki göz farlarını tercih edebilir. Kahverengi göz renkleri, yeşil ve altın göz farlarıyla etkileyici görünümler yaratabilir. Yeşil gözlü kişiler için mor ve pembe tonları mükemmel bir seçimdir.

Yeşil gözlüler hangi renk göz kalemi kullanmalı?

Yeşil gözler için en iyi eyeliner ve maskara renkleri: Klasik siyah eyeliner ve maskara günlük kullanımda her renge uyum sağlar ve ayrıca yeşil gözler için egzotik bir görünüm yaratır. Ancak farklı olmak istiyorsanız, mor eyeliner ve maskaranın yeşil göz makyajı için en uygun renk ürünleri olduğunu unutmayın.

Kahverengi gözler nasıl makyaj yapmalı?

Kahverengi gözlere makyaj yaparken genellikle doğal renkler tercih edilmelidir. Kahverengi ve bej gibi renkler yumuşak bir görünüm sağlar. Ayrıca gözlerinizin ışıltısını vurgulamak için mor, menekşe veya haki tonlarını tercih edebilirsiniz. Bu sizi daha çekici gösterecektir.

Kimler kahverengi maskara kullanmalı?

Aslında kahverengi maskara herkese yakışır. Kahverengi gözlerle tam bir uyum yakalayabileceğiniz gibi, doğanın tüm renklerinin bir araya gelerek güzelliğinizi nasıl yarattığını mavi veya yeşil gibi diğer tonlarda da deneyimleyebilirsiniz. Kısacası, siyah maskara kullanıyorsanız kahverengi maskara da kullanabilirsiniz.

Esmer tene hangi renk göz kalemi?

Koyu cilt tonu: Koyu tenliyseniz koyu kırmızı, kiraz ve bronz tonları sizin için ideal olabilir. Bu renkler cesur bir etki yaratır. Koyu kırmızı veya kiraz tonları özellikle gece makyajı için etkilidir.

Beyaz dudak kalemi ne işe yarar?

– Kalem, dudak konturunun iç kısmındaki rengin görünmez bir koruma ile korunmasını sağlar ve rujun dışarı taşmasını ve dağılmasını önler.

Aydınlatıcı kalem nerelere sürülür?

Işıltılı, ışığı yansıtan bir makyaj ürünü olduğu için elmacık kemikleri, burun, çene ve kaş altı gibi yüzün kemikli bölgelerini vurgulamak için kullanılır.

Eyeliner yerine ne kullanılabilir?

Kuyruklu eyeliner yerine dipliner da kullanılarak kirpik dipleri belirginleştirilebilir.

Asansörlü göz kalemi nasıl kullanılır?

Dumanlı göz makyajı yapmak istiyorsanız, Flormar Stylematic Matte Finish & Waterproof Lift Eye Pencil’ı dış kirpik diplerinize uygulayıp ardından bir far süngeri veya fırçasıyla dağıtmalısınız. Bu kalıcı eyeliner’ı renkli eyeliner olarak kullanmak istiyorsanız, göz kapaklarınızda belirgin çizgiler oluşturmalısınız!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir